tisdag 2 oktober 2012

Idiot.

....tisdag?

Satansdagen?
Armageddon?

Den som lever får se.

Jag har ännu inte kunnat känna efter riktigt eftersom jag försöker få ordning på min sargade kropp. Gjorde en idiotisk grej i morse och sprang till gymmet, tränade stenhårt och sprang till jobbet.


Blä.
Dubbelblä.
Dubbelbubbelbläblä...

Varför kan man inte göra något lite lagom? Varför ska man göra något för första gången och göra det med samma intensitet som Göra Kropp? Jag har ingen kondis, är otränad och dessutom har jag ingen kondis. Varför får jag för mig att jag som inte har någon kondis ska springa till gymmet och sen springa till jobbet? Och nu är jag inte ute efter några vänliga ryggdunkar med peppande kommentarer som:
- Men guuuuu va du ä duktig!!
- Shit vad du är hurtig!
- Wow, du är ju hur duktig som helst!

Jag är en idiot. Om än en idiot som försöker så är jag en idiot.

Idiot.

Det enda som jag hittills kan se som en positiv sak är att tisdagen verkar bli som alla andra tisdagar. Skönt att inget ändrat sig där i alla fall...

2 kommentarer:

  1. Ja det lät verkligen inte som en bra ide från första början! Men har man viljan ska man ta tillvara på den. Själv gjorde jag inte det, vilket va tur. För viljan att köpa en stor sportlunch infann sig på väg till kvarterskiosken, tänkte tydligen tröstäta lite men viljan fanns inte riktigt där för väl inne i butiken köpte jag mjölk och grädde som va meningen, glömde bort att köpa sportlunch...Fick bli lite brie och salami istället när jag kom hem.

    SvaraRadera
  2. Klart att vilja är viktig, men den tar sig konstiga uttryck ibland...Och snyggt hanterat med Sportlunchen!! :) Dåligt närminne kan även var till ens fördel.

    SvaraRadera