fredag 29 juni 2012

Äpple päpple

Fredagsmys för halen.

Och fredagsmys har det blivit. Inget snacks, ingen dricka, inget godis, inga kakor, ingen glass. Men tid med familjen, mysigt så det räcker! :)

Dagen har börjat som många andra. Upp vid 7 tiden, en kopp kaffe. Lite allmänt pyssel med huset och tomten. Frunch vid 12, en rätt rejäl måltid med gårdagens middagsrester av älgkött, champinjoner och grädde, brieost, grönsallad och ett stort glas mjölk. Nu snackar vi rejält mätt. MÄÄÄTT!! Kaffet väntar på sig någon timma. Middag vid 18.00, grillat fläskkött, ugnskyckling, grill-beasås och lite potatissallad. potatissalladen var inte mitt val utan den enklaste sättet att slippa förklara vad jag håller på med. Avslutade middagen med ett rejält glas mjölk. Återigen rejält mätt.
  Lite efterrät i form av några vindruvor och typ 3 tuggor ut ett MONSTERÄPPLE av Gudalika mått. Adam och Eva skulle ha klarat sig några veckor på det tillsammans i Paradiset. Stort alltså.

Känner ett visst sug. Skulle kunna äta mer vindruvor och äpple. Men suget är klart kontrollerbart och jag är fortfarande mätt. Ska ta några rejäla klunkar vatten, borsta tänderna och känna colgatesmaken slå ut allt sug.
  Kan lämna det som ett tips. Borsta tänderna när du är sugen. Brukar lugna mitt sug effektivt. Plus att tänderna mår bättre :)

Men nu är det sängdags. Inget annat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar